Media

#duel vocea romaniei #vocea romaniei #. marius moga #loredana #tudor chirila #smiley

Primele dueluri la Vocea Romaniei. Juratii, pusi pe glume

Vinerea aceasta, de la 20:30, ringul va fi montat pe scena de la Vocea Romaniei, iar celebrii antrenori sunt gata de lupta!  Cupluri puternice vor acapara scena si vor crea momente exceptionale: rock, pop, blues, reggae sau mix de populara pe rimturi de Rihanna vor face atat deliciul publicului, cat si al antrenorilor.

 

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila revin pe scaune plini de incredere, umor si ca intotdeauna, pusi pe glume. Oala de sarmale promisa la auditiile pe nevazute de mama unui concurent a fost degustata de Loredana, Smiley, Tudor si Pavel, care au fugit din scaune cand au auzit ce bunatati se afla la iesirea de pe scena.

Vom vedea un Tudor Chirila pus sotii care preia scena pentru ca asa ii dicteaza natura lui de artist, de data aceasta uimind publicul cu interpretarea unei piese lautaresti. Momente unice create de cei patru antrenori vor intra in istorie, dar cel mai amuzant moment va fi dezvaluit maine seara in absenta lui Moga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea