Media

#romanii au talent #Masterchef #show-uri talente #romani talentati #next star

Povestile emotionante din show-urile de talente! Iata cine sunt cei care au ajuns la inima publicului!

Fie ca au talent in bucatarie, fie ca danseaza sau canta extrem de bine, multi dintre concurentii din emisiunile TV care promoveaza talente ascund si povesti de viata tulburatoare, care starnesc emotii intense atat in randul publicului, cat si printre membrii juriului. Iata cateva dintre acestea.

1. Concurentul fara degete de la MasterChef

Dorin Stan, 46 de ani, este cel care a reusit sa realizeze unul dintre lucrurile ce pareau imposibile: sa ii faca sa planga pe juratii de la MasterChef! Chiar daca initial chefii au fost sceptici in privinta preparatului cu care Dorin spera sa intre in competitie, prajitura cu bulion, rezultatul a fost peste asteptari. "Sunt cel mai fericit ca fac parte din acest juriu si ca pot gusta minunatii de genul asta!", a exclamat chef Florin Dumitrescu, care s-a scuzat si a recunoscut ca l-a subestimat.

Dincolo de reactiile pe care le-a starnit, Dorin Stan are si o poveste extrem de emotionanta. La 17 ani, Dorin s-a angajat ca lucrator pe o freza, desi visul sau era sa fie bucatar. Dupa doar o luna de la angajare, Dorin a avut un accident in care si-a pierdut doua degete de la mana dreapta. Este casatorit de 24 ani si are un baiat in varsta de 18 ani. "Suntem o familie vesela si primitoare, cu multi prieteni. Modul meu de a gati si preparatele delicioase ii atrag pe toti si mereu vor si la pachet", a spus Dorin.





2. Alex Parvu, concurentul orb de la Next Star

Alex Parvu, un baietel in varsta de 10 ani din Pitesti, a impresionat o tara intreaga cu vocea sa. Chiar daca este nevazator, acest lucru nu l-a impiedicat sa-si urmeze visul, acela de a canta. Copilul a interpretat melodia "The Show Must Go On" a trupei Queen, iar vocea s-a incredibila i-a atras atentia pana si lui Brian May, celebrul chitarist al formatiei britanice. Brian May a distribuit pe pagina sa de Facebook videoclipul cu Alex din cadrul emisiunii "Next Star".





3. Catalin Mihalache, "geniul" de la Romanii au talent

Catalin Mihalache, olteanul in varsta de 46 de ani care a realizat in cateva clipe un portret folosind simultan ambele maini, timp in care a mai facut o caricatura cu piciorul incaltat, are o poveste de viata emotionanta. "Geniul", cum a fost numit de jurati, este unul dintre elevii Academiei de caricatura a maestrului Stefan Popa Popa's, insa nu reuseste sa-si castige painea de pe urma talentului sau deosebit. A trecut cu greu peste depresia suferita anul trecut odata cu pierderea mamei sale, iar acum a ajuns sa traiasca din pensia tatalui sau, grav bolnav.



Sursa foto:enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea