Media

#scandal Eurovision 2015 #voltaj Eurovision 2015 #Eurovision 2015

Pe ce loc s-a clasat cu adevarat Romania la Eurovision 2015

In marea finala Eurovision din 23 mai, Macedonia si Muntenegru au incalcat regulamentul concursului. In aceste conditii, Voltaj ar putea depasi Serbia si Slovacia in clasament, scrie romaniatv.net.


Macedonia si Muntenegru au oferit in proportie de 100% rezultatele televotingului, in loc sa ofere media dintre voturile juriului și voturile publicului, cum a fost obligata fiecare tara.

"Rezultatele Macedoniei si Muntenegrului pentru marea finala au fost anulate dupa consultarea PricewaterhouseCoopers, supervisor independent al concursului. In ambele tari, punctajul acordat a fost in proportie de 100% cel de la televoting. Cazul celor doua tari va fi discutat in urmatoarea intâlnire a grupului, in iunie", se arata intr-un comunicat remis de biroul de presa al Eurovision.

România nu va pierde puncte in cazul anularii voturilor celor doua tari. Macedonia a acordat cele 12 puncte Albaniei si niciun punct trupei Voltaj. Muntenegru a dat cele 12 puncte Serbiei si niciun punct României.

Mai mult, in cazul in care vor fi anulate punctajele date de Macedonia si Muntenegru, trupa Voltaj ar urca doua pozitii in clasament, depasind Serbia si Slovenia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea