Media

#declin Pro TV #concedieri Pro TV #sport.ro

Pana si sportul dispare de la Pro TV. La ce mai renunta mai-marii trustului

Sport.ro, postul de sport al trustului Media Pro,  se va inchide la 1 iulie, potrivit  "Gazeta Sporturilor", care citeaza "surse media credibile".In plus, reprezentantii trustului intentioneaza sa instraineze "statiile radio, cinematografele si afacerile de distributie de film".

Dupa restructurarile facute in cadrul ProTV, au inceput sa fie dati afara si angajati de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, seful operatiunilor CME - compania-mama a PRO TV, a concediat o buna parte din redactia postului.

In perioada imediat urmatoare, se vehiculeaza ca urmeaza sa fie restructurati 90% din cei care lucreaza in acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor ramane doar cinci reporteri.

Printre moderatorii postului se numara Lucian Lipovan, Alin Buzarin, Ioana Cosma si Marius Chican.

In acest moment nu exista un comunicat oficial in privinta inchiderii postului de sport.

De asemenea, conform ultimelor informatii, CME intentioneaza sa instraineze "statiile radio, cinematografele si afacerile de distributie de film". Declaratia a fost facute de Michael Del Nin, co-CEO al CME, intr-un interviu acordat alaturi de co-CEO Christoph Mainusch pentru publicatia ceha Hospodarske Noviny, scrie HotNews.

Potrivit lui Del Nin, “acestea sunt active bune, dar ne-au distras atentia de la afacerea noastra de baza (televiziunea – n.red.). Mai multe parti interesate din intreaga regiune urmaresc aceste active”.
 
Este pentru pentru prima data cand reprezentantii CME spun exact ce urmaresc sa vanda, in conditiile in care au mai existat speculatii.
 
De la sfarsitul anului trecut, pe piata media circula numeroase zvonuri privind eventuala vanzare a unor active CME, a unor operatiuni din Romania/Bulgaria sau chiar a intregii companii, sau despre intentiile altor parti de a cumpara aceste active, dar de cele mai multe ori reprezentantii companiei s-au abtinut sa comenteze astfel de informatii, scrie reportervirtual.ro.
 
Vizate au fost mereu studiourile MediaPro, Radio Pro FM si InfoPro.  

Sursa foto: ziaruldesport.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea