Media

#ce se intampla doctore #oana cuzino #emisiune

Oana Cuzino iti ofera raspunsuri la toate intrebarile din domeniul medical

Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data cum sa urmezi o dieta corect sau cum sa-ti pastreze sanatatea, frumusetea si tineretea. Exista mii de raspunsuri, dar unii oameni inca nu au gasit calea si s-au resemnat, sau, din contra, inca ratacesc in cautarea formulei perfecte.

 

Cei mai multi insa aleg confortul, si nu se informeaza corespunzator cu privire la problemele de sanatate pe care le au, alegand sa se trateze dupa ureche si actioneaza ghidati de principii superficiale, precum: „Am citit pe internet" sau "Sunt stresat”, „Nu am timp pentru nimic!”, „Cum lupt cu o asemenea stare?". Aceasta abordare este gresita si poate duce la depresii severe, deoarece randamentul maxim apare abia in momentul in care exista un echilibru intre persoana si aceasta realitate sufocanta.

Oana Cuzino continua sa-i ajute pe cei de acasa sa inteleaga ce li se intampla si sa actioneze ca atare, intr-un nou sezon „Ce se intampla, doctore?”, ce debueaza in aceasta sambata la 10:30. O prima etapa o reprezinta constientizarea mecanismelor declansate in corpul si in mintea omului in diverse situatii.

„In acest sezon ne-am propus nu numai sa demontam mituri, ci sa intram in profunzimea lucrurilor. Vom gasi explicatii stiintifice si vom invata sa ne bucuram de toate noutatile pe care lumea moderna si tehnologia ni le ofera, pentru a ne putea pastra sanatatea si frumusetea.”, declara Oana Cuzino.

Sambata vei putea afla de ce in prezent nu mai suntem in stare sa deosebim gusturile. Mancarea de la mama de acasa este oare cea mai buna? O concluzie integral bazata pe un reflex format in copilarie, nicidecum pe baza simturilor.

Cei doi prezentatori ai show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” Cabral si Mihai Bobonete (care traiesc in acest moment clipe dificile in Africa) vor fi invitatii speciali ai Oanei. Ambii sufera de fobii. Pe termen scurt, le tinem pumnii. Pe termen lung, insa, apelam la specialisti, pentru a vedea cum trebuie abordate astfel de situatii.

Tot sambata vei putea afla care sunt cele sapte reguli de aur care fac o friptura perfecta, dar si de ce nu este posibil si nici normal sa experimentam doar experiente pozitive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea