Media

#homosexuali #cununie #nunta #protv #cuplu homosexuali #eisiune #emisiune socanta

O noua emisiune vine cu un concept ce vrea sa incerce limitele publicului roman

Pentru ca Pro TV a dovedit de nenumarate ori ca ratingul inseamna totul, incepand din luna august aceasta televiziune vine cu un nou concept de emisiune care cu siguranta va soca intreaga audienta.

In cadrul emisiunii "Patru nunti si-o provocare", Pro TV va incerca limitele de intelegere si permisivitatea romanilor, deoarece in cadrul acestui show vor participa trei cupluri heterosexuale si un cuplu homosexual.

Premiul acestei emisiuni va fi organizarea unei nunti de vis si o luna de miere de neuitat.

"In cazul celor trei cupluri formate din femei si barbati, nu au existat probleme in a colabora cu Biserica Ortodoxa Romana, insa cand a fost vorba sa-i cununam pe cei doi homosexuali, ne-am lovit de un refuz categoric. Biserica nici nu a vrut sa auda! De aceea, pentru bunul mers al emisiunii care putea fi in pericol de a fi data peste cap, am adus, din zona Marii Britanii, o preoteasa de o alta confesiune, care a oficiat slujba. Totul s-a desfasurat pe malul Lacului Buftea, chiar pe platourile de filmare, unde cei doi homosexuali au fost cununati", au declarat surse din cadrul Media Pro pentru "Libertatea".

Sursa foto: blogs.lawyers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea