Media

#sortul de aur #reguli noi MasterChef #MasterChef sezonul sase #Masterchef

MasterChef revine cu reguli noi

Noul sezon MasterChef va incepe luni, 14 septembrie. Noul sezon vine cu reguli noi care vor intensifica parcursul competitorilor catre titlul de MasterChef.

Noul sezon ii trimite pe concurenti inapoi in timp, dar va cuprinde si auditii la distanta! Anul acesta a existat o noua optiune de inscriere: atat direct a celor care si-au dorit sa intre in cursa pentru un sort MasterChef, cat si indirect, telespectatorii avand posibilitatea de a inscrie in competitia culinara o persoana pasionata de gatit. Pentru acestia, cei 3 jurati au facut o vizita surpriza direct la locul lor de munca, iar daca cel inscris a acceptat provocarea, a avut sansa de a merge mai departe in competitie!

O alta noutate o reprezinta departajarea dintre concurentii care obtin doi de DA si cei care obtin trei confirmari de la Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean. Cei din urma, vor avea de trecut doar trei probe din sase pentru a ajunge in bucataria MasterChef.

Incepand cu acest sezon concurentii pot obtine sortul de aur, ce ii trimite direct in bucataria MasterChef, fara a fi nevoiti sa mai parcurga probele din bootcamp.

in plus, fiecare Chef are la dispozitie un green card pe care il poate folosi pentru a trimite un concurent in urmatoarea faza a competitiei, chiar daca ceilalti Chefi au dat un verdict negativ.

Miza primei probe dupa intrarea in bucataria MasterChef este castigarea insignei salvatoare, cu ajutorul acesteia, concurentii se pot salva de la Testul sub presiune sau pot salva un alt concurent.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea