Media

#media #emisiune tv #kanal d #faci fata #faci bani

Kanal D pregateste o emisiune-concurs cu farse

Din 5 septembrie, in fiecare joi, de la ora 20:00, Vlad Craioveanu si Andrei Dan Coman va invita sa urmariti, la Kanal D, cea mai tare emisiune de farse: “Faci fata, faci bani”.

Vlad si Andrei, gazdele emisiunii, aleg cate un “complice” dintr-o cafenea sau un restaurant, care va trebui sa respecte cu strictete indicatiile, care de care mai nastrusnice, oferite de cei doi, in casca. In cazul in care “complicele” isi joaca bine rolul si trece cu brio cele 5 praguri ale concursului, el poate castiga o consistenta suma de bani.

Personajele care intra in joc alaturi de Vlad si Andrei sunt atat vedetele autohtone, cat si oameni obisnuiti. Cu riscul de a parea ridicoli, ei trebuie sa demonstreze ca pot face fata oricarei situatii, ca fac imposibilul pentru ca distractia sa mearga pana la capat. Situaţia pentru cel caruia i se face farsa poate deveni stanjenitoare, acesta fiind ori suparat, revoltat sau neputandu-se abtine sa ofere replici spumoase.

Va provoc sa faceti fata unii, altora! Aici, la “Faci fata, faci bani!” toate farsele vor capata o noua dimensiune. Va astept alaturi de Andrei Dan Coman, colegul meu din emisiune, sa descoperim care sunt limitele <> noastre. Farsele sunt cu vedete si oameni obisnuiti, si garanteaza o portie zdravana de ras. Am avut foarte multe experiente senzationale, pe care abia astept sa vi le impartasesc”, a spus Vlad Craioveanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea