Media

#concurenti Vocea Romaniei #show talente #vocea romaniei # juriu vocea romaniei

Destainuirile concurentilor de la Vocea Romaniei inainte de semifinala

Repetitiile sunt in plina desfasurare, iar cei patru antrenori exerseaza incontinuu, alaturi deconcurentii care au ramas la ei in echipa, pentru a pune in scena prestatii de exceptie. Fie ca au fost in sala de repetitii, la studio sau in platou, muzica a rasunat peste tot.

 

Presiunea competitiei, tensiunea, emotiile si dorinta de a merge in marea finala sunt din ce in ce mai mari. Cei opt concurenti si-au adunat toata energia de care dispun pentru a invata noi piese si a rezona cu mesajele cantecelor pe care le vor interpreta vineri, de la 20:30, la Vocea Romaniei.

Ce pregatesc acestia pentru marea semifinala, ce simt si ce isi propun sa obtina prin momentele  lor, ne spun chiar ei:

Brigitta Balogh (echipa Moga): “Am foarte mari emotii si imi doresc sa trec mai departe, sa ajung in finala. De data asta am o piesa foarte girl power, este o piesa care ma caracterizeaza, avand in vedere ca am luptat pentru tot ceea ce am astazi, si vreau sa transmit asta si femeilor care ma urmaresc.”

Anda Dimitriu (echipa Moga): “Am una dintre cele mai grele piese pe care le-am cantat  vreodata. Am emotii foarte mari si imi doresc ca piesa pe care o voi canta sa ajunga din nou la sufletele oamenilor.”

Aliona Munteanu (echipa Smiley): “Incerc sa imi amintesc niste lucruri mai neplacute din viata, pentru ca am o piesa trista si ca sa reusesc sa transmit totul asa cum trebuie, am nevoie sa intru in stare. Incerc sa nu mai cant si sa imi pastrez vocea pentru ziua de maine, pentru ca in ultimul timp am repetat foarte mult.”

Gelu Graur (echipa Smiley): “Ma bucur ca Smiley a gandit o noua strategie in ceea ce ma priveste. Voi canta o piesa a unei cunoscute artiste internationale si am foarte mare incredere in alegerea antrenorului. Sper ca voi putea transmite publicului emotiile pe care mi le da aceasta piesa. Imi doresc foarte mult ca publicul sa traiasca impreuna cu mine exact ceea ce imi transmite acest cantec.”

 

Ilinca Bacila (echipa Loredana): “E normal sa ai emotii, orice artist are emotii, si este foarte mare dorinta de a ajunge in finala. Totodata, iti doresti sa faci o impresie buna si oamenii sa te retina, iar presiunea devine tot mai mare pentru ca au ramas cei mai buni concurenti acum pe ultima suta de metri si iti doresti sa te ridici la nivelul asteptarilor antrenorilor si al publicului. Ma bucur ca am ocazia sa cant piesa aleasa pentru semfinala, pentru ca transmite energie si fericire asa cum imi place mie sa transmit pe scena.”

Maria Hojda (echipa Loredana): “Am emotii pentru maine, e un moment important si decisiv in acest concurs si imi doresc din toata inima sa reusesc sa creez un moment frumos, cu emotie. Piesa este un alt stil decat cele pe care le-am cantat pana acum. E o piesa dificila din punct de vedere al interpretarii, insa faptul ca am urmat la un moment dat niste cursuri de actorie sper sa ma ajute acum. Aceasta piesa imi place foarte mult si ma indentific cu textul ei.”

Ligia Hojda (echipa Tudor Chirila): “Am emotii in aceasta semifinala pentru ca am de interpretat o piesa dificila, cu un mesaj foarte puternic care vorbeste despre suferinta oamenilor, de ce unii dintre noi ajung sa sufere si de ce viata nu e asa de usoara precum o visam".

Tiberiu Albu (echipa Tudor Chirila): “Am o altfel de piesa si sunt extraordinar de emotionat cand o interpretez. incerc sa ma concentrez si sa ascult toate sfaturile lui Tudor ca sa fie bine. De abia astept sa urc pe scena si sa trec momentul, pentru ca simt ca imi sta pe crestetul capului".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea