Media

#Hrubaru Cronica Carcotasilor #Cristian Hrubaru #cronica carcotasilor #Serban Huidu Cronica Carcotasilor

Cronica Carcotasilor se destrama!

Dupa 11 ani, Cristian Hrubaru s-a despartit de “Cronica Carcotasilor”, rockerul precizand că decizia de a-i parasi pe ”carcotasi” a fost luata ca urmare  a programului sau incarcat.

”Nu m-am certat cu nimeni. Sunt implicat în noi proiecte alături de colegii mei de la Rock FM”, precizează Hrubaru, care va coordona Rock TV, un nou proiect al trustului media Antenna Group din Grecia.

“Am crezut ca se intampla discret:) Precizare pentru cei care ma tot intreaba de ce nu apar in noile promouri de la Prima Tv:.

1.Dupa aproape 11 ani de activitate, am incheiat colaborarea cu emisiunea Cronica Carcotasilor. Ultimele filmari cu mine in echipa au fost cele pentru Revelion, realizate pe 22 decembrie 2015.

2.NU m-am certat cu nimeni! Am facut parte dintr-o echipa extraordinara careia vreau sa-i multumesc.In mod special lui Serban Huidu.

3.Motivul plecarii mele din Cronica este strict legat de programul meu incarcat.Sunt implicat in proiectul Rock fm/tv.

4. Este a treia tentativa de a renunta la acest show tv, prima fiind in ianuarie 2015. Serban este cel care m-a convins sa raman.Nu si in decembrie:)

5.Am ramas in relatii excelente cu fostii mei colegi si sper ca asta sa nu se schimbe niciodata.

Le multumesc si va multumesc!

Ne intalnim pe Rock fm!”, a scris Cristian Hrubaru pe Facebook.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea