Media

#Ferma Vedetelor # reality show pro tv #vedete intern #iulia vantur #showbiz

Cine sunt vedetele obligate prin contract sa mulga vaca

In curand, vei putea sa te delectezi cu imaginea unor celebritati ajunse la coada vacii, de dragul show-ului, desigur. Postul Pro TV pregateste lansarea unei noi emisiuni, numite "Ferma Vedetelor", la care vor participa 12 persoane publice dornice sa experimenteze din plin viata la tara.

Reality show-ul, care va fi prezentat de Iulia Vantur, va urmari timp de 3 luni cat de bine se vor descurca participantii cu nume celebre intr-un mediu rustic izolat, avand grija de animale in conditiile in care o faceau oamenii in urma cu 100 de ani (fara curent, telefoane mobile, alimente la discretie, internet etc.).

"Telespectatorii vor avea parte de personaje savuroase, situatii inedite ce ii vor surprinde, dar si de emotie, zambete si suspans", a declarat Ana Maria Modalca, producator PRO TV.

Printre vedetele curajoase care vor participa la emisiune se remarca luptatorul Ionut Iftimoaie si dansatoarea Vica Blochina. Ei vor curata grajduri si vor mulge oile. Momentan nu au fost dezvaluite alte nume de participanti, potrivit libertatea.ro.

Concurentii vor fi supusi unor probe saptamanale dificile si vor fi eliminati in functie de pricepere si rezistenta.

Sursa foto: thefarmer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea