Media

#Florin Raduta #premiu x factor #x-factor

Castigatorul X Factor: “Am trecut prin mult prea multe”. Care este visul sau

Florin Raduta, castigatorul celei de-a cincea editii a show-ului de la Antena 1, a marturisit ce va face cu cei 100.000 de euro pe care i-a castigat in urma concursului de talente.


“Cu siguranta o sa-i ajut pe ai mei pentru ca asta face parte din visul meu. Am sacrificat prea mult si am trecut prin mult prea multe, stiu ce a insemnat drumul meu pana aici si stiu ca totul s-a intamplat cu un motiv. Toate usile trantite in nas si toate piedicile nu au facut decat sa ma aduca in acest punct. Nu o sa-mi uit familia si prietenii, o sa-i ajut pe ai mei si o sa investesc in cariera mea. Cu siguranta, acum pot spune ca incepe cariera mea, acum e momentul in care pot spune ca am un viitor. Nu vreau sa ma pierd in multime, vreau sa le multumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat cantand. Vreau sa fac muzica pentru oameni. Asa le multumesc celor care m-au votat aseara”, a spus Florin Florin Raduta intr-un interviu pentru Adevarul.

Tanarul din Targoviste a tinut sa-i multumeasca si mentorului sau, Stefan Banica. ”Stefan a fost pilonul meu de sustinere, a crezut in mine si in vocea mea, in visul meu, mi-a oferit incredere, sansa sa ajung pana aici, s-a ocupat enorm de mult de mine. E ca un tata pentru mine. 80 %... chiar 90% din reusita aceasta a fost meritul lui pentru ca a crezut foarte mult in mine”, a declarat Florin intr-un interviu pentru Adevarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea