Media

#gatit #bucatari #Masterchef #castigator masterchef #aida parascan #Alexandru Hora

Castigatorul "MasterChef" versus preferatul publicului: asemanari si deosebiri

Aseara a fost desemnat castigatorul "Masterchef", al celui de-al doilea sezon al emisiunii culinare difuzate la Pro TV. Daca sezonul trecut al acestui concurs a fost castigat de un barbat, care a intarit astfel ideea ca barbatii sunt cei mai buni bucatari, de aceasta data, femeile si-au aratat, prin prisma Aidei Parascan, ca pot detine si ele suprematia in bucatarie.

Cea care a plecat aseara cu titlul de "Masterchef" si marele premiu de 50.000 de euro este Aida Parascan, nume ce a fusese deja vehiculat in presa inca de la inceputul ca fiind castigator al emisiunii "MasterChef". De-a lungul emisiunii insa, marele favorit al publicului a fost Alex Hora, care a primit numeroase laude din partea telespectatorilor, dar si din partea celor trei jurati.

Povesti triste de viata

Intre Aida Parascan si Alex Hora exista, de asemenea, si foarte multe asemanari. Amandoi au o poveste trista de viata. Aida a fost crescuta de bunica sa, cunoscandu-si parintii mai bine in jurul varstei de 12 ani.

Dupa ce a bunica sa nu a mai putut sa o ajute financiar, Aida a hotarat sa renunte la studii si sa munceasca. Intre timp, ea l-a cunoscut pe sotul sau, insa inainte sa vina pe lume primul sau copil, acesta a decedat intr-un accident de masina. Ramasa singura, Aida a plecat in Italia, unde lucreaza ca ospatar.

Alexandru Hora a avut si el o copilarie la fel de grea precum cea a Aidei. Provine dintr-o familie numeroasa. In urma unui accident a suferit o comotie cerebrala si o semipareza faciala. A trecut peste acest moment, mai ales ca in 2004 s-a nascut fetita sa, pentru care ar face orice.



La fel ca in cazul Aidei, Alex a hotarat sa plece in strainatate pentru a oferi familiei sale o viata mai buna.

Planuri de viitor

Cei doi concurenti de la "Masterchef" au si acelasi vis:

"Primul lucru pe care as vrea sa il fac este sa studiez si sa imi imbogatesc cunostintele in domeniul culinar. Apoi, m-am gandit sa scriu o carte de bucate, dar nu cartea clasica de retete, ma gandeam la ceva mai diferit. Un alt vis de-al meu este sa am emisiunea mea culinara”, a povestit Aida.

"In primul rand, vreau sa imi aprofundez cunostintele in arta gatitului si sa ma bucur de o mica vacanta alaturi de familie, iar apoi sa imi deschid un han", a spus Alex.

In ceea ce priveste lucrurile pe care le-au invatat in acest concurs, Alex Hora a marturisit ca a aflat ca disciplina este foarte importanta in acest domeniu, in timp ce Aida a invatat ce inseamna munca in echipa.

Sursa foto: Pro.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea