Media

#comedie Atletico Textila #Atletico Textila #serial #comedie

Atletico Textila, echipa care va aduce zambete in casele romanilor

Dupa succesul avut cu serialul "Las Fierbinti", PRO TV lucreaza la un nou proiect. Serialul de comedia "Atletica Textila" va debuta la inceputul acestei primaveri pe micile ecrane.

In fiecare episod, telespectatorii vor descoperi comica lume a fotbalistilor de la Atletico Textila, in incercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes in afaceri si, de ce nu, la femei!

Nea Gica, patronul Atletico Textila, e complet imprevizibil si toata lumea ii stie de frica, inclusiv antrenorul Traian. Iubit de intreaga echipa, Traian este omul care se pricepe la orice, stie orice si poate sa dea sfaturi despre orice, dar viata i se complica in momentul in care Raluca, sotia patronului, preia carmele echipei Atletico Textila, dupa ce sotul ei sufera un atac de cord. Se viseaza creatoare de moda si femeie de afaceri de succes, insa are intentii bune si abordeaza optimist orice problema, chiar daca respectiva problema o depaseste complet, cum ar fi conducerea unui club de fotbal. De aici, situatiile comice se vor tine lant!

"Serialul este alert, personajele sunt dinamice, iar interactiunea dintre ele va aduce comedia in casele romanilor! Atletico Textila are tot ce ii trebuie: patronul temut de intreaga comunitate, sotia preocupata de aparente, antrenorul obscur, o echipa de fotbal total nepregatita, iar exemplele pot continua. Din 10 martie, umorul si fotbalul ajung in acelasi loc, la Atletico Textila.", spune George Dogaru, regizorul serialului.

"Avem echipa, avem valoare, avem echipa cea mai tare!" ar putea fi imnul echipei de fotbal Atletico Textila, asa cum va canta si talentatul taraf din tribune. Vei putea urmari noul serial incepand din data de 10 martie, numai la PRO TV!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea