Media

#Dancing with the stars #show dans #andreea marin #mihaela radulescu

Andreea Marin si Mihaela Radulescu, colege de platou!

Surprize, suprize la Pro TV! Postul tv le aduce impreuna pe rivalele Andreea Marin si Mihaela Radulescu!

Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, din juriul show-ului de dans de la Pro Tv va face parte Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize. Programul de pe Pro TV va fi prezentat de Mihaela Radulescu.

Deocamdata, nici oficialii Pro TV, si nici Andreea Marin nu au putut fi contactati.

Pro TV a achizitionat recent formatul Dancing with the stars, ce va fi prezentat de Mihaela Radulescu si Cabral Ibacka, in aceasta primavara. Formatul a fost, timp de un sezon, si la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs si formatul Dansez pentru tine la Pro TV), insa cu rezultate slabe in audiente.

Show-ul este o competitie de dans intre 12 perechi formate din dansatori profesionisti si celebritati. Cuplurile se intrec live in fiecare editie a show-ului si prezinta, de fiecare data, noi stiluri de dans, pana ce sunt eliminate din competitie.
Pana acum, postul a anuntat trei dintre cei 12 concurenti ai show-ului: Marius Manole, luptatorul MMA Sandu Lungu si creatoarea de moda Dana Budeanu (buna prietena a Mihaelei Radulescu).

Sursa foto: Cancan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea