Media

#Gospodar fara pereche #Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan Reghecampf, fata in fata cu 13 „gospodari fara pereche”!

A inceput numaratoarea inversa pentru noul show pregatit de Pro TV, Gospodar fara pereche! Marti, 6 iunie, la 20:30, Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea emisiunii, le va face telespectatorilor cunostinta cu cei 13 fermieri care isi doresc sa isi gaseasca implinirea si pe plan personal.

“Gospodar fara pereche e un proiect care mi se potriveste manusa! Am crescut cu bunica la tara, acum am si eu la randul meu o ferma cu oi, fazani, gaini, capre, vaci si imi place la nebunie aerul de tara, linistea si treburile ce tin de gospodarie. Nu m-am ferit si nu o sa ma feresc de munca, indiferent ca vorbim de impresariat, de rolul meu in emisiune sau dereticat prin ferma. Am inceput deja filmarile si de-abia astept sa cunoasteti fermierii care si-au dat seama ca in viata nu e numai munca importanta. La batranete, nu conteaza cate animale ai crescut in ferma sau cate hectare de pamant ai cultivat, ci sa ai pe cineva alaturi cu care sa te poti bucura de tot ce ai facut in viata. Sotie, copii, nepoti, stranepoti! O sa le fiu alaturi tuturor fermierilor, o sa incerc sa descopar ce isi doresc de la o femeie si voi face tot posibilul ca ei sa reuseasca sa-si gaseasca jumatatea si sa nu mai fie Gospodar fara pereche.”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Structura formatului Farmer wants a wife presupune difuzarea unui prim episod in care sunt prezentati fermierii participanti si dorintele acestora despre jumatatea ideala pentru ei si, dupa o perioada de cateva luni in care are loc selectia persoanelor interesate de acestia, show-ul continua cu etapele in care fermierii aleg cele mai potrivite posibile perechi si evolutia relatiilor dintre ei. Asadar, in prima editie a show-ului Gospodar fara pereche, difuzata marti, 6 iunie, la 20:30 la Pro TV, romanii vor vedea cine sunt fermierii, cum arata gospodaria fiecaruia, care sunt visurile lor si cum vad ei femeia ideala, alaturi de care sa intemeieze o familie. Odata cu difuzarea acestei prime editii, Pro TV va anunta “start inscrieri“ pentru doamnele si domnisoarele interesate de unul dintre fermierii din emisiune, iar apoi show-ul Gospodar fara pereche va continua dupa ce sunt alese cele mai potrivite pretendente pentru cei 13 participanti.

Detinut de FremantleMedia, formatul Farmer wants a Wife este un reality-show care prezinta parcursul unor fermieri singuri care isi cauta perechea, dar si avantajele traiului departe de oras. Fermieri carismatici si muncitori, care nu ar renunta pentru nimic in lume la natura, traditii, la cresterea animalelor sau agricultura, au ocazia sa cunoasca mai multe doamne sau domnisoare, in speranta ca una dintre ele va fi aleasa inimii sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea