Media

#transmisie live #lucian_bute #box #meci

Revenirea in ring al lui Bute, in direct! Unde poti vedea meciul de la Montreal

Duminica incepand cu ora 5:00 dimineata (ora locala) are loc partida de box sustinuta de Lucian Bute in Centre Bell din Montreal. Aici, Bute a si castigat titlul mondial in anul 2007. Daca va castiga partida, Lucian Bute va putea lupta din nou pentru titlul mondial.

Dupa un an si sapte luni de absenta de pe ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute urca din nou in ring. Lucian Bute va boxa contra italianului Andrea Di Luisa, iar in cazul in care va castiga partida, va avea sansa ca in urmatorul meci sa lupte din nou pentru titlul mondial.

TVR 1 transmite meciul lui Bute in direct si in exclusivitate duminica dimineata de la ora 05.00 (si in reluare, tot duminica, 16 august, de la ora 17.15). in aceeasi arena - Centre Bell din Montreal -, dar in 2007, Lucian a castigat titlul mondial invingandu-l pe columbianul Berrijo, detinatorul centurii la acel moment.

Lucian Bute si-a aparat centura de campion al versiunii IBF timp de 5 ani in 9 partide. Un record de durata pentru un pugilist roman la profesionisti.

Lucian Bute are in palmares 33 de meciuri, dintre care 31 de victorii si doua infrangeri, in timp ce Andrea Di Luisa are in palmares 19 lupte, dintre care 17 victorii si doua infrangeri.

Pana in prezent doar patru romani detin titlul mondial: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu si Lucian Bute.

Partida de duminica dimineata este primul meci al lui Lucian cu alt antrenor in colt decat Stefan Larouche. Noul antrenor este Howard Grant.

Meciul dintre cei doi se transmite direct in Statele Unite, Canada, Italia, Rusia, Marea Britanie si in Romania.

Vei putea urmari si tu transmisiunea live, la TVR 1, duminica dimineata incepand cu ora 5:00 si in reluare la ora 17:15. Meciul va fi comentat Narcis Selaru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea