Media

#apropo tv #andi moisescu #produse de lux #romania

Afla ce produse de lux sunt fabricate si vandute in Romania

Desi multe afaceri dau faliment, in Romania sunt fabricate si vandute produse de lux. De la hamburger-ul de 1500 lei, gemul de 365 de euro/borcanul, mobila de sufragerie in valoare de 150.000 de euro sau cizmele de calarie in valoare de 5.000 de euro, toate sunt “made in Romania”.

 

Problemele legate de lux-ul "made in Romania" vor fi dezbatute pe larg de Florin Iaru, Camelia Sucu si Adrian Vancica. Care este parerea lor si cum comenteaza aparitia luxului in tara noastra,poti afla  saptamana aceasta intr-o noua editie Apropo TV.

In "Romania care este", Andi Moisescu ii va avea invitati in platoul emisiunii pe regizorul si producatorul Tudor Giurgiu si pe actrita Ioana Flora. Impreuna vor discuta despre Festivalul International de Film Transilvania care a ajuns la cea de-a 14-a editie. Acesta va avea loc in Cluj-Napoca, in perioada 29 mai – 7 iunie. Festivalul isi propune prezentarea celor mai noi si importante filme si promovarea artei cinematografice. Este un eveniment cultural de anvergura, care pune accentul pe originalitate si creatii pline de imaginatie.

Duminica aceasta, in rubrica "Advertising", Andi Moisescu impreuna cu Ioana Filip de la agentia McCann Romania, Emilian Arsenoaiei si Razvan Matasel duc publicitatea la un alt nivel si se adreseaza specialistilor din domeniu.

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea