Media

#conturi TVR # datorii tvr #tvr

Adio, TVR? ANAF i-a blocat conturile!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a blocat, luni, conturile Societatii Române de Televiziune din cauza acumularii datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat.

Decizia ANAF de a bloca conturile televiziunii a fost cauzata astfel de acumularea datoriilor pe care le are SRTv la bugetul de stat si faptul ca sub conducerea lui Stelian Tanase, presedintele - director general al TVR, compania nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis esalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioada de sapte ani, s-au aflat in spatele motivului de blocare a conturilor televiziunii.

Marti, Consiliului de Administratie al TVR urmeaza sa analizeze situatia in care se afla SRTv, care ar putea duce la blocarea activitatii televiziunii publice.

SRTv a inregistrat in anul 2014 pierderi de 81,5 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Româna a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei si cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei.

Sursa foto: tvr.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea