Media

#pe bune #Andi Moiusescu #Cosmin Natanticu #Costi Dita #emisiune

3.500 de oameni cu numele Dita si 100 cu numele Natanticu traiesc in Romania. Pe bune?!

Costi Dita si Cosmin Natanticu, doi actori de comedie, vor fi gazdele unei noi emisiuni marca PRO TV. Emisiunea intitulata "Pe bune?!" va debuta din toamna.

Cei doi actori de comedie sunt capitanii celor doua echipe ale game show-ului prezentat de Andi Moisescu. Carismatici si amuzanti, Costi si Cosmin sunt pregatiti sa faca echipa in aceasta toamna, au o chimie foarte buna, insa vor fi si rivali, luptand cu toate armele pentru suprematie si pentru a da cele mai bune raspunsuri unor intrebari la care nu multi s-ar fi gandit vreodata.

Competitia va fi apriga, insa totul se va desfasura intr-o nota extrem de amuzanta si imprevizibila totodata. Costi Dita si Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispozitie din fiecare editie a emisiunii, impreuna cu vedetele pe care le vor avea alaturi de ei in echipe, dar si de sustinatorii acestora, care vor fi implicati activ in joc.

"Am, in sfarsit, sansa sa fiu capitan si trebuie sa recunosc ca de mic am cam ravnit la titulatura asta. Aceasta dorinta ascunsa a mea a pornit inca de pe bancile scolii cand, la limba romana, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, capitan de plai. Plus ca toata copilaria am tot auzit pomenindu-se in jurul meu titlul asta: capitan de echipa in sus, capitan de judet in jos… in fine. Ei, acum pot sa spun ca a venit in sfarsit si momentul meu! Acum, lasand gluma la o parte, sunt incantat sa lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmari sa rada, sa afle lucruri noi si sa isi incarce bateriile pentru a doua zi, alaturi de noi.", a declarat Costi Dita.

"Emotie, bucurie si incantare sunt primele cuvinte care imi vin in minte cand vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Si chiar pe bune sunt capitan de echipa alaturi de Costi Dita, iar prezentator Andi Moisescu! Ce sa-mi doresc mai mult? Aaa, da! Sa stiu raspunsurile la toate intrebarile puse de Andi, desi este imposibil. Pot sa spun ca va fi o emisiune cel putin interesanta si plina de umor. Imi place si cum suna: capitan Natanticu! Voua cum vi se pare? Acum, pe bune, uita-te la emisiune si spune pe bune ca n-am dreptate! Capitan Natanticu, capitan Costi si Amiral Andi: Vant din pupa! Va pup!", a spus Cosmin Natanticu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea