IT & C

#facebook #securitate #internet #socializare #yahoo!

Yahoo se va conecta cu Facebook

Yahoo! planuieste sa introduca mai multe optiuni prin care utilizatorii vor putea accesa continutul Facebook de pe site-urile grupului, scrie, recent, ca.reuters.com. Astfel, utilizatorii vor putea sa isi actualizeze cele doua retele, in acelasi timp.


Mai exact, atunci cand creezi continut pe serviciile Yahoo! News, Yahoo! Sports, Yahoo Answers sau Yahoo Music etc, vei putea sa publica acele informatii si pe Facebook . Totodata, vei putea incarca fotografii de pe site-ul de profil al Yahoo!, Flickr pe Facebook si vei putea opta pentru serviciul de tipul News Feed prin care vei primi alerte pe mailul Yahoo cu privire la activitatea de pe Facebook.

Noua functie produsa in urma parteneriatului dintre cele doua comapanii se va numi Yahoo Pulse iar reprezentantii companiei au declarat ca va putea fi folosita cu usurinta de oricine detine cateva cunostinte de utilizare a computerului. Cu ajutorul Yahoo Pulse, utilizatorii de Yahoo si Facebook vor putea intra in contact unii cu altii.
Reprezentantii Yahooo au declarat ca serviciul va imbunatati controlul confidentialitatii, utilizatorii putand alege cine va putea sa vizualizeze continutul media pe care il pun pe Internet.
 

Aceasta decizie a fost luata pentru a combate criticile aparute in ultima perioada cu privire la securitatea oferita de site-ul de socializare Facebook si faptul ca utilizatorii acestor retele sunt expusi unor pericole, printre care se numara si furtul de identitate.

Gigantul american online a incheiat un parteneriat cu Facebook anul trecut in luna decembrie in urma caruia a introdus pe site cateva elemente care faceau legatura directa cu reteaua de socializare. Cele doua companii au luat decizia de a incheia un nou parteneriat pentru a-si uni clientela . Yahoo! se afla intr-o perioada plina de schimbari si mai ales de parteneriate menite sa ii mentina in top. In urma cu o luna, gigantul american a incheiat un parteneriat si cu Nokia prin care sunt oferite utilizatorilor servicii web integrate in sistemele proprii.
 

Sursa foto : thegetsmartblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele