IT & C

Wireless - Bluetooth se impune

Din ce in ce mai multi producari isi doteaza celularele Bluetooth , tehnologie ce permite transmiterea de date intre doua telefoane mobile, intre telefon si PC sau intre telefon si un dispozitiv hands- free .
Potrivit ultimului studiu IDC, 13% dintre celularele produse in 2004 in intreaga lume sunt dotate cu Bluetooth. Din estimarile IDC, pana in 2008, 53% din mobile vor avea capabilitati Bluetooth. Statele Unite vor fi ceva mai avansate, cu 38 de procente.

SI PENTRU AUTOMOBILE. Pana la urma, toate telefoanele vor fi dotate cu Bluetooth, spune Bruce Hawver, vicepresedintele Diviziei de accesorii si produse pentru consumatori din cadrul Motorola, citat de SiliconValley.com. Legile care interzic soferilor sa vorbeasca la telefonul mobil in timp ce conduc sunt cei mai mari "promotori ai acestei tehnologii.

Conducatorii auto sunt determinati astfel sa apeleze la dispozitivele hands-free. Iar tehnologia Bluetooth ofera solutii "atragatoare la aceasta problema.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele