IT & C

#iopd touch #iphone #apple

Transforma un iPod Touch intr-un iPhone

Daca pana acum nu ti se parea rentabil sa cumperi un Touch sau un iPhone, afla ca de acum le poti avea pe amandoua intr-unul singur. Cum? Player-ul media de la Apple se poate transforma in cateva secunde intr-un terminal iPhone.

Raspunsul vine din partea unei companii din China care a realizat o speciala pentru dispozitivul Apple. Denumita , aceasta carcasa poate transforma player-ul muzical intr-un terminal veritabil.

Dupa ce a fost un simplu , Apple , produs de compania Yosion Technology, va fi distribuit pe piata. Carcasa, care se monteaza pe iPod asemenea unei carcase normale pentru aceste dispozitive, este echipata cu un conector de tip dock, un acumulator suplimentar si un slot in care utilizatorul va introduce SIM.

Pentru ca un iPod costa aproximativ de 200 USD, in comparatie cu un iPhone care costa aproape 700 USD, noua carcasa transforma player-ul media de la Apple in cel mai ieftin terminal al companiei. Carcasa Apple Peel va costa in jur de 50 USD. Din pacate nu se stie daca carcasa va fi comercializata si pe piata europeana.

Cum functioneaza Apple www. acasa.ro/peel" title="peel">Peel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele