IT & C

#placa gradica #sapphire #hd 5550

S-au lansat noi placi grafice in pachete speciale

Seria Sapphire HD 5500 primeste noi modele in randruile sale impreuna cu un nou pachet cu ArcSoft. Placile au la baza arhitectura grafica de success de la divizia ATI din cadrul AMD, construita prin procesul de 40nm. Suporta caracteristicile grafice ale Microsoft DirectX 11, precum si Procesarea de Flux si decodare video, asigurand claritate video superba si efecte vizuale, consumand foarte pu?ina energie.

Familia de placi grafice Sapphire HD 5550 are 320 de procesoare de Flux si suporta Microsoft DirectX 11 precum si accelerarea aplicatiilor compatibile cu ATI Stream. Sapphire ofera acum cateva modele noi cu diferite configuratii de memorie si optiuni de iesire catre afisaj, asigurand consumatorilor posibilitatea alegerii placii in functie de aplicatie si buget. Din moment ce tehnologia de baza consuma putina energie, nu este necesara o sursa de putere externa transformand aceasta serie in alegerea perfecta pentru actualizarile de sisteme si PC-uri mainstream ce nu au surse puternice.

Tehnologia multi-ecran ATI Eyefinity este suportata de modele cu iesire DisplayPort. Aceasta permite utilizatorului sa lucreze pe trei monitoare simultan ca si cum ar lucra pe unul singur. Acest aspect aduce beneficii uriase productivitatii in aplicatii ca editarea foto , crearea de muzica si documente.

Alte modele din seria Sapphire HD 5550 au configuratii alternative ale iesirilor: DVI, HDMI si VGA. Aceasta este cea mai flexibila combinatie de iesiri pentru monitoare si permite monitoarelor compatibile HDMI sau televizoarelor digitale sa emita atat video cat si audio cu ajutorul unui singur cablu HDMI .

Seria Sapphire HD 5500 este complet compatibila cu jocurile si aplicatiile DirectX10.1, DirectX 10 si DirectX 9.0, afisand un nivel uimitor al detaliilor, transparentei si efectelor luminoase in noile aparitii software ce folosesc DirectX 11. Suportul CrossFire nativ permite ca doua sau mai multe placi sa fie folosite impreuna pe o platforma compatibila CrossFireX. La seria HD 5500, CrossFireX este suportat software de catre driver, fara a fi nevoie de alte interconectari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele