IT & C

#eisa #camcorder #camera video #panasonic

Panasonic HDC-TM300, premiata de catre EISA

Camera video Full HD Panasonic HDC-TM300 a fost desemnata castigatoare a premiului European Imaging and Sound Association (EISA) la categoria European HD Flash Cam.

Dispozitivul Panasonic HDC-TM300 este disponibil si in Romania la magazinele partenere Panasonic.

Echipare

Camera castigatoare este echipata cu noul sistem de senzori 3MOS si incorporeaza un ecran tactil ce permite operarea cu usurinta a icon-urilor afisate pe LCD, doar prin atingerea lor.

"Suntem extrem de bucurosi sa primim premiul European HD Flash Cam 2009-2010 Award din partea unei organizatii atat de respectate la nivel global precum EISA. Vom continua sa lucram si pe viitor pentru a imbunatati linia noastra de camere video cu noi modele de inalta definitie, cu caracteristici inovatoare", a declarat Sven Dabelstein, Senior Manager , Product Marketing DSC/ Camcorder /GA - Consumer Group, Panasonic Marketing Europe GmbH.

HDC-TM300 este o camera cu memorie duala, echipamentul putand stoca inregistrarile atat in memoria interna de 32 GB cat si pe un card SD . Noul sistem de senzori 3MOS asigura o calitate foarte ridicata atat inregistrarilor video cat si imaginilor foto capturate cu acest echipament.

Cum functioneaza

Folosirea celor trei senzori MOS full-HD permite obtinerea unui numar de pixeli de 9.150.000 (3.050.000 pixeli x 3), cel mai inalt nivel din industrie in acest moment.

Camera semiprofesionala vine echipata cu noul sistem de lentile Leica Dicomar cu deschidere mare (diametrul filtrului fiind de 43 mm) si senzor de imagine de 1/4.1-inch.

Inelul pentru configurarea manuala confera utilizatorilor acces rapid la functiile aparatului si la controlarea cu precizie a conditiilor de captura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele