IT & C

#3d #full hd #lcd #lg

LG isi lanseaza in Romania primul televizor LCD FULL HD 3D

LG Electronics Romania anunta introducerea pe piata din Romania a primului televizor LCD FULL HD cu tehnologie 3D , model LD920, alaturi de player-ul Blu - ray 3D model BX580.

Televizorul LCD 3D LD920 se mandreste cu cele mai noi tehnologii de vizionare a continutului 3D.

LG LD920

Modelul LG LD920 se mandreste cu o serie de tehnologii si filtrul polarizant care se regseste pe suprafata ecranului faciliteaza vizionarea continutului 3D astfel incat cu ajutorul ochelarilor polarizanti, fiecare ochi vede doar imaginile care ii sunt dedicate. Televizorul LD920 cu diagonala de 47 inch, este disponibil in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 2.000 euro, iar player-ul Blu-ray 3D model BX580 este disponibil la un pret de 300 euro.

Prin tehnologia Smart Energy Saving, consumul de energie este considerabil redus fara a fi afectata in niciun fel calitatea imaginii. In plus, prin tehnologia TruMotion 200 Hz dispare senzatia de distorsionare a imaginilor oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmari filme de actiune cu secvente rapide si programele de sport preferate, beneficiind de cea mai buna calitate a imaginii.

Alte detalii

Modelul LD920 ofera totodata si conexiune USB 2.0, compatibila cu FAT si NTFS, suportand astfel formatele jpg, MP3, DivX si DivX HD. In functie de fisierul care este vizualizat, utilizatorii pot selecta limba dorita si pot afiaa sau nu subtitrarea in limba respectiva.

LG introduce pe piata si player-ul Blu-ray 3D, model BX580. Acesta ofera mult mai multe beneficii decat un player Blu-ray clasic, fiind in totalitate compatibil cu discurile Blu-ray 3D, cu cele Blu-ray clasice, dar si cele de tip DVD. Totodata, modelul BX580 include o serie de functii care faciliteaza accesul la informatii, precum tehnologia wireless pentru accesul la aplicatiile de pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele