IT & C

#difuzor #iphone #muzica #telefon #apple

Difuzor portabil si pliabil pentru iPhone

Unul dintre cele mai cunoscute gadgeturi de la ora actuala, iPhone-ul are parte de un nou accesoriu special creat pentru el, si anunte un difuzorul pliabil.

Modelul a fost conceput de catre designerul asiatic Chun-Chieh Yang, care spune ca modelul va lasa utilizatorul sa asculte muzica asa cum doreste, intensitatea difuzorului fiind data de cat de mult este descafacut. Modelul are forma unei benzi formata din triunghiuri plate, care se pot plia sau desfasura.

Astfel, boxa nu are butoane ci va fi controlata in fuctie de cate segmente sunt desfacute. Chun-Chieh Yang mai declara ca acest dispozitiv se foloseste de tehnologia "Flat Flexible Laminated" (FFT) si se ataseaza iPhone-ului prin USB.

Prototipul arata foarte promitator, dar inca nu se stie daca acesta este intradevar realizat si gata sa intre in buzunarele doritorilor sau este un simplu concept. Oricare ar fi cazul, ideea ramane una originala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele