IT & C

#imprimanta #selphy es40 #canon

Canon SELPHY ES40, imprimanta care vorbeste

Canon anunta prima sa imprimanta foto compacta ce ofera asistenta prin voce. Noua SELPHY ES40 este o imprimanta foto performanta, creativa si usor de utilizat, ce ghideaza de-a lungul procesului de printare.
 
SELPHY ES40 este modelul de top din gama Canon SELPHY Compact Photo Printer, ce ofera usurinta in utilizare si o calitate foto de laborator.

Caracteristici Selphy


Procesarea DIGIC II impreuna cu tehnologia auto Image Optimise, detecteaza si corecteaza automat imperfectiunile din imagini - prin ajustarea luminozitatii fetei, a culorii, prin inlaturarea efectului ochilor rosii si a reducerii zgomotului, printand in acelasi timp fotografii.

Indrumarea vocala este oferita pentru a asista utilizatorii de toate varstele de-a lungul procesului de printare. Instructiuni precum "selectarea culorii " sau "selectarea ariei de print" transforma procesul de creare a printurilor individuale într-o opera?ie mai simpla ca niciodata. Ghidarea prin voce este de asemenea oferita pentru a depasi problemele comune de printare, precum informarea utilizatorilor atunci cand cartusele sau hartia trebuie inlocuite.

SELPHY ES40 integreaza un ecran LCD 230K de 3,5 inch, o rotita Easy Scroll si un set de butoane mari, tactile, pentru a oferi un control rapid si usor la navigarea si revizuirea imaginilor inainte de printare. Modelul SELPHY ES40 este usor de montat, astfel incat utilizatorii isi pot exercita imediat talentul creativ.

Alte detalii

Un start rapid inseamna cs poti incepe printarea in aproximativ 8 secunde de la pornirea imprimantei. Prezenta celor doua procesoare de imagine ultra-performante permite modelului SELPHY ES40 sa produca printuri de msrime "P" in 55 secunde si printuri de msrime "L" in doar 47 secunde - eliminând timpii de asteptare.

Modelul ES40 suporta pana la 15 tipuri de carduri de memorie, cu sloturi adecvate montate in partea superioara a imprimantei pentru a oferi un acces facil si include un port PictBridge pentru conectarea directa la camerele foto compatibile. Mai mult, SELPHY ES40 este compatibila si cu cardurile microSD utilizate in mod curent la telefoanele mobile, permitand utilizatorilor sa printeze usor capturile de imagine realizate cu camera digitala a telefonului mobil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele