IT & C

Barbatul insarcinat a adus pe lume o fetita

Thomas Beatie, americanul care si-a inceput viata ca femeie dar apoi a devenit barbat, a nascut o fetita pe 29 iunie la un spital din Oregon, SUA. Atat el cat si nou-nascuta se simt foarte bine.

Beatie si sotia lui, Nancy sunt extrem de fericiti de venirea pe lume a micutei, dezvaluie revista "People". Thomas sustine ca fiica sa a venit pe lume in mod natural, fara sa fie nevoie de cezariana. El va scrie o carte despre aceasta unica experienta urmand sa fie publicata in toamna.

"Singurul lucru pe care regret ca nu-l pot face este ca nu imi pot alapta fiica la san. Dar sunt multe femei care intampina aceeasi problema", a declarat Beatie.

Thomas Beatie are in prezent 34 de ani si este oficial recunoscut drept barbat. El insa s-a nascut in Hawaii ca femeie, o chema Tracy Lagondino, a fost cercetasa, model si chiar finalista a concursului "Miss Hawaii Adolescenta".Abia dupa ce a implinit 20 de ani, Tracy a inceput sa se imbrace in barbat, sa adopte stilul de viata al barbatilor si sa ia doze de testosteron de doua ori pe saptamana.

Dupa un tratament indelungat, Tracy a luat decizia sa renunte si la sani. Dupa operatie, a devenit oficial Thomas Beatie, schimbandu-si numele si sexul in acte. Totusi, Thomas a fost in stare sa poarte o sarcina deoarece a decis sa nu renunte chirurgical la organele de reproducere feminine.

In 2003, Thomas s-a casatorit legal cu Nancy. Sotia sa era divortata si mama a doi copii dar nu mai putea naste datorita unei histerectomii pe care a fost nevoita s-o faca din cauza unor complicatii medicale.

Cei doi au decis sa faca un copil in 2005, dupa ce s-au mutat in Oregon unde si-au deschis un atelier de imprimat tricouri. Pentru a obtine sarcina s-au folosit ovule recoltate de la Thomas si un donor de sperma.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele