IT & C

America slabeste treapta cu treapta

Urcatul scarilor, ultima solutie a newyorkezilor in lupta cu obezitatea.

La New York, lupta cu obezitatea se da pe scari. Peste tot vezi pancarte si sloganuri care incurajeaza cetatenii sa foloseasca scarile in locul ascensorului. In toate proiectele, arhitectii iau serios in calcul scarile - le concep cat mai atractive si placute. Orasul american a lansat un sport nou: tower running, care consta in urcarea in viteza a scarilor din imobile obisnuite sau zgarie-nori . Castiga cine ajunge primul in varf.

Nu sunt putini cei care practica aceasta forma de fitness, iar comuna le este impartasirea unei experiente extreme care contine o doza buna de suferinta fizica , relateaza site-ul digicom.it.

Dincolo de asta, urcatul scarilor este o activitate fizica foarte utila pentru a se mentine in forma fara orele extenuante si costisitoare petrecute in salile de sport, la care se adauga dietele greu de respectat si, in consecinta, demoralizante. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele