Financiar

#agentie marketing online #marketing online

Vrei trafic organic? Iata de ce o agentie marketing online este alegerea perfecta!

Dupa cum probabil stii, atunci cand vine vorba de trafic in mediul online, exista doua tipuri care sunt foarte usor de identificat – anume traficul platit si cel organic. La traficul platit are acces toata lumea, mai mult sau mai putin.

 

Chiar si atunci cand ai 5-10 urmaritori, poti lansa o campanie de promovare pe social media si alege cateva postari care vor fi promovate contracost, desigur. Chiar daca suna usor, aceasta modalitate nu iti garanteaza mii de urmaritori in cateva zile, iar o agentie marketing online responsabila iti va spune acest lucru.

Unul dintre cele mai importante canale de trafic pentru un site este cel organic, deoarece acesta poate aduce afacerii tale un numar ridicat si constant de lead-uri, iar costurile sunt printre cele mai mici per lead. Astfel, promovarea eficienta include intotdeauna canalul organic.

O agentie marketing online profesionista iti poate aduce trafic organic semnificativ

O astfel de agentie nu ar trebui sa se bazeze niciodata doar pe campanii platite, fie ele pe social media sau Google. Comparativ cu traficul organic, cel platit implica, deseori, un cost per lead mai ridicat.

Asadar, pe langa Google Ads, campanii social media si alte optiuni platite de crestere a traficului, o agentie marketing online trebuie sa iti poata oferi si servicii SEO, de continut, de copy si multe altele, relevante unei strategii de crestere a traficului organic.

Ce este traficul organic?

Desi evident, multi nu inteleg cum functioneaza acest tip de trafic. O simpla explicatie te poate ajuta sa il intelegi.

Traficul direct

Ai un website aferent afacerii tale pe care vinzi cateva produse. O cunostinta de-a ta este interesata de ceea ce faci si la cerere, ii oferi link-ul catre website-ul tau. In cele din urma, vei realiza o vanzare prin intermediul acelei persoane.

Acesta este trafic direct – nici platit, nici organic. Pur si simplu ai ghidat o persoana catre site-ul tau cu un link direct catre pagina respectiva.

Traficul organic

Traficul organic, in schimb, provine din cautari pe Google – cautari ce contin termeni care sunt relevanti pentru afacerea ta si evident, apar pe site-ul tau. Daca o agentie marketing online implementeaza strategiile corespunzator pe site-ul tau care vinde lumanari parfumate, atunci o cautare Google cu „lumanari parfumate” ar trebui sa returneze website-ul tau printre primele rezultate.

Cum te poate ajuta o agentie marketing online?

Printre serviciile cele mai importante aferente cresterii de trafic organic trebuie mentionat serviciul SEO. Prin definitie, acesta se ocupa de optimizarea website-urilor (si nu numai) in relatie cu motoarele de cautare. Pe scurt, acest tip de serviciu te poate ajuta ca, printr-un singur termen aferent afacerii tale, sa obtii o crestere a traficului organic.

Desigur, serviciul SEO este doar inceputul. Desi traficul organic este extrem de important in dezvoltarea unei afaceri online, nu este de ajuns  – mai sunt cateva servicii fara de care nu poti supravietui in mediul online.

Concluzie

Orice afacere care doreste sa aiba o prezenta online (adica toate afacerile, indiferent de tipul de activitate), trebuie sa apeleze la o astfel de agentie – nu neaparat pentru gama completa de servicii. O conversatie de rutina cu expertii agentiei The Markers iti poate dezvalui tipurile de strategii si servicii de care ai nevoie pentru a asigura dezvoltarea afacerii tale din punct de vedere al traficului organic.

Desigur, regula de baza este sa nu te bazezi niciodata doar pe traficul platit!

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea