Financiar

#imobiliare #vila #executare silita

Vile de peste 100.000 de euro, scoase la vanzare de banci

Dupa masini, apartamente si terenuri, bancile au inceput sa scoata la vanzare vile de peste 100.000 de euro, din categoria celor executate silit. Anunturi pentru licitatii ale unor astfel de imobile apar pe site-urile unor banci precum UniCredit , BRD, Bancpost sau Alpha Bank .

De exemplu, UniCredit scoate la vanzare o casa cu etaj si mansarda in Popesti-Leordeni. Pretul de pornire este de 821.793 de lei (190.000 de euro), iar locuinta are sapte camere, fiind folosita drept garantie de catre o familie de bucuresteni din sectorul trei care a luat de la banca in cauza un credit de 27. euro pe care nu l-a mai achitat.

Casa a fost evaluata in martie 2009 la 1,095 milioane de lei, dar in conditiile in care la precedentele licitatii nu a fost gasit un cumparator, pretul a fost redus cu 25%, scrie Ziarul Financiar.

Si ProCredit Bank , care a executat firma Taxi Club Company si trei persoane fizice pentru o datorie neachitata de 232.000 de lei, scoate la licitatie un imobil.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea