Financiar

#profit reinvestit #raspundere #adriean videanu

Videanu: Guvernul isi asuma raspunderea pentru mai multe masuri de stimulare economica

Ministrul Economiei Adriean Videanu a spus, luni, ca Executivul isi asuma raspunderea pentru mai multe masuri de stimulare economica, printre care se numara scutirea de impozit pe profitul reinvestit , imbunatatirea Legii investitiilor si impozitarea forfetara a activitatilor in care evaziunea fiscala e greu de evaluat, scrie Mediafax.

Ministrul a mai spus ca marti va fi luata o decizie finala legata de valorificarea unitatilor de atribuire , despre care a afirmat ca inseamna o resursa importanta in bugetul consolidat.

Videanu a facut aceste declaratii dupa sedinta coalitiei guvernamentale. El a mai spus, potrivit agentiei de presa, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe mai multe masuri de stimulare a economiei si crestere a veniturilor bugetare, enumerand si sustinerea productiei pentru export prin garantii si contragarantii, extinderea cadrului legal pentru parteneriatul public-privat pentru stimularea investitiilor straine directe, Legea responsabilitatii fiscale.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea