Financiar

Vadd IT, Magazinul tau IT&C online

Cand vreti sa cumparati un laptop sau un PC desktop, porniti in cautarea celei mai bune oferte (pret-performanta), rasfoind paginile unui catalog de produse sau browsand sectiunile magazinelor online. Posibil sa gasiti produsul dorit in ofertele mai multor service ? La Vaddit.ro, un online nou lansat, calitatea serviciilor este la fel de importanta precum calitatea si pretul produselor.

Ne face deosebita placere sa va anuntam lansarea celui mai nou magazin IT online: online care are ca obiect principal de activitate comercializarea de componente IT si multimedia. Societatea Vaddit Services SRL a fost infiintata in luna august a anului 2007. Partenerii nostri sunt cei mai cunoscuti si acopera toata gama de produse din acest domeniu.

Contact:

Raducu Alexandru

e-mail: office@vaddit.ro

Str. Ion Urdareanu nr.5, bloc P41, scara 1, sector 5 , Bucuresti.

Telefon: 021 - 412 12 11

www.vaddit.ro

 

Pentru mai multe informatii legate de afaceri, imobiliare, media si advertising, economie si finante aboneaza-te la Newsletter-ul Financiar Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea