Financiar

#credite #brokeri #respingere #norme bnr

Unii brokeri nu au acordat niciun credit in octombrie

Criza tine romanii departe de credite iar acest lucru il pot dovedi brokerii de specialitate care au inregistrat scaderi semnificative ale gradului de aprobare a dosarelor de credite.

In luna octombrie , odata cu accentuarea crizei la noi, catorva intermediari nu li s-a aprobat nici macar un dosar. "A fost o luna absolut moarta, este pentru prima data cand nu am primit nici macar o aprobare in decurs de 30 de zile", astfel caracterizeaza luna octombrie reprezentantul unui important broker de credite de pe piata autohtona, Ipoteci Direct, citat de Cotidianul.

Cele mai multe dosare de imprumut au fost amanate, insa au existat si cazuri in care cererile au fost direct respinse. Scaderile gradului de aprobare a dosarelor (procentul de cereri depuse de broker in numele clientului si aprobate de banca) variaza intre un minim de 20% si un maxim de 100%, daca luam in consideratie cei mai importanti brokeri care activeaza pe piata autohtona. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea