Financiar

#centre comerciale #clienti #inaugurare #proiect-pilot #supermarket mall #produse proaspete

Un nou tip de magazin: supermarketul mall

In aceasta saptamana, unul dintre cele mai mari magazine din Romania va inaugura la Oradea un nou concept, supermarketul mall.

Este vorba despre compania Profi Rom Food, iar noul concept de supermarket mall se va numi Profi Mall si va fi inaugurat maine, 18 martie, in Oradea Shopping City.

"In retail, nu exista un adevar absolut privitor la forma ideala de magazin si de oferte, astfel ca merita mereu cautate modalitati noi, care apoi sa fie adaptate la asteptarile clientilor. De aceea, noi ne-am indreptat catre ideea de a intra in mall-uri, pentru a intelege ce asteapta de la noi acest gen de consumator si cum sa ne adaptam in orasele nu foarte mari.

MALL este un proiect-pilot. Ne asteptam ca in urmatorii ani sa apara mai multe asemenea magazine in centre comerciale si avem convingerea ca formatul propus de noi este adecvat pentru aceasta forma de comert. In noul tip de magazin, accentul cade in special pe gama de produse proaspete", a declarat Pawel Musial, director general Profi Rom Food.

Sursa foto: caleaeuropeana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea