Financiar

# piete imobiliare #imobliare Europa #Bucuresti imobiliare

Topul celor mai atractive piete imobiliare din Europa. Iata pe ce loc se afla Bucurestiul!

Bucurestiul reprezinta una dintre cele mai atractive piete imobiliare din Europa, arata un studiu realizat recent de analistii de la BNP Paribas Real Estate.

Capitala Romaniei se alatura unor alte orase importante, precum Amsterdam, Dublin, Milano, Barcelona, Madrid, Bruxelles, Varsovia, Roma si Luxemburg, care au prezentat rezultate excelente pe piata imobiliara in anul 2013.

Potrivit raportului BNP, si interesul investitorilor din imobiliare a crescut mult in anul precedent pentru orasele Varsovia, Dublin, Amsterdam, Milano, Roma, Barcelona, Madrid, Bruxelles, Luxemburg si Bucuresti.

De asemenea, fata de 2012, investitiile imobiliare au cunoscut in 2013 o crestere de aproximativ 70%, iar pentru 2014 specialistii preconizeaza o majorare si mai mare.

Cele mai puternice piete imobiliare din Europa sunt insa cele din Franta, Germania si Marea Britanie, care reprezinta 80% din piata imobiliara din spatiul european, potrivit dezvoltatorimobiliar.ro.

Sursa foto: turism.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea