Financiar

#Credite auto #credite ieftine #top credite auto

Top 5 cele mai ieftine credite auto

Cei care doresc sa cumpere o masina noua au la dispozitie o gama larga de credite auto. Iata care sunt cele mai avantajoase asemenea credite, din punctul de vedere al sumei de rambursat:

CEC Bank ofera, in prezent, cel mai avantajos credit auto, din punctul de vedere al sumei finale ce trebuie rambursata. Astfel, la suma luata in calcul, de 12.000 de euro , pe o perioada de cinci ani, veti avea de rambursat 14.649,9 euro.

La Porsche Bank, suma de rambursat urca la 14.768,4 euro, insa nu trebuie sa veniti decat cu un avans de 15 la suta. Banca nu practica nici un comision de acordare, iar comisionul anual nu se plateste in primul an.

Banca Trasilvania practica o dobanda anuala efectiva de 9,23 la suta, ridicand suma ce va trebui platita pana la final la 14.886 de euro.

Banca Carpatica se afla pe locul al patrulea din punctul de vedere al sumei de rambursat, cu 15.148,8 euro. Rata dobanzii, in acest caz, se calculeaza in functie de Euribor la 6 luni plus 8,5%.

Trebuie sa aveti venituri lunare de cel putin 2.925 de lei pentru a putea aplica pentru acest credit, prima rata ridicandu-se la 252,5 euro.

Cu DAE de 11,26 la suta si o suma totala de rambursat ce se ridica la 15.550,5 euro, OTP Bank se afla pe ultima pozitie a acestui clasament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea