Financiar

Tirg cu 22.000 de locuinte

Cel mai ieftin este un apartament cu doua camere in Egipt, la Hurghada , scos la vinzare pentru 10.000 de euro. Participantii la Tirgul Imobiliar National tIMOn, care se va desfasura in perioada 19- 23 martie la World Trade Center Bucuresti, vor prezenta peste 22.000 de locuinte, in valoare totala de peste patru miliarde de euro. Vor fi promovate proiecte rezidentiale din Romania, Egipt, Bulgaria, Spania si Brazilia.

Dintre unitatile locative promovate la tirg, cele mai multe sint scoase la vinzare in Bucuresti si imprejurimi. Astfel, vor fi disponibile 17.000 de locuinte in Bucuresti, 1.000 in zona montana Prahova-Brasov, 500 pe litoral, 1.500 in provincie si 500 in strainatate. Ponderea cea mai mare a ofertei expuse la tirg este detinuta de apartamente, acestea fiind si cele mai cautate locuinte. „In urma unui studiu efectuat la expozitia din februarie a reiesit ca 82% din cei 17.000 vizitatori ai tIMOn au cautat apartamente, 61% dintre acestia fiind dispusi sa plateasca pentru un apartament intre 75.000 si 150.000 de euro“, sustin organizatorii tirgului.

In Bucuresti, cele mai mici preturi sint inregistrate la garsoniere , respectiv 48.000 euro, cu TVA inclusa. Cele mai scumpe sint cele tip penthouse, pentru care pretentiile dezvoltatorilor ajung la un milion de euro. Mai trebuie spus ca, cu aceasta ocazie, vor fi prezentate si sapte proiecte rezidentiale noi.

 

Pentru mai multe informatii legate de afaceri, imobiliare, media si advertising, economie si finante aboneaza-te la Newsletter-ul Financiar Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea