Financiar

#crestere taxa cazier #crestere taxa portarma #servicii mai scumpire

Taxele pentru eliberarea cazierului si a permisului portarma au fost dublate

Taxele pentru servicii gen eliberarea cazierului sau a permisului pentru arma au fost dublate, printr-o ordonanta aprobata de Guvern in sedinta de joi.

Astfel, toate serviciile prestate de Ministerul Administratiei si Internelor au suferit majorari de preturi, relateaza Mediafax Taxa pentru avizarea efectuarii lucrarilor care implica inchiderea sau restrictia circulatiei pe drumurile publice va fi de 100 de lei, in regim normal, si de 200 de lei, in regim de urgenta. Pentru eliberarea cartii de identitate a armei se va plati 20 de lei, respectiv 40 de lei pentru regimul de urgenta.

Aceleasi sume sunt valabile si pentru eliberarea permisului de port arma. Societatile comerciale vor plati 100 de lei (200 lei la urgenta) pentru avizul de constituire ca armurieri. Pentru import-export de armament, vor fi percepute taxe de 500 de lei, respectiv 1.000 de lei in regim de urgenta. Cei care vor sa pescuiasca, fie ca sunt pescari sportivi sau industriali, vor plati 50 de lei si 100 de lei pentru urgenta. Noile taxe vor intra in vigoare in 15 zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea