Financiar

#financiar #cazare litoral #tarif cazare litoral # crestere tarif cazare

Tarifele la cazare pe litoral vor creste cu 7% in 2013

Tarifele la cazare pe litoral vor creste in 2013 in medie cu sapte procente. Hotelierii spun ca principalele cauze ale acestor modificari de preturi sunt scumpirea utilitatilor si combustibilului in 2012 si 2013, devalorizarea euro si cresterea TVA.

"Tarifele la cazare pe litoral vor creste in 2013 cu 7%. Tarifele pe litoral sunt nemodificate de trei ani, de la inceperea crizei. Hotelierii au sacrificat profiturile pentru a mentine circulatia turistica, iar toate majorarile de preturi ale utilitatilor si alimentelor din ultimii trei ani au fost suportate de hotelieri", a declarat pentru Mediafax Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

"Cresterea TVA de la 19% la 24%, devalorizarea euro, majorarea pretului combustibilului pentru incalzirea apei, cresterile salariale, toate acestea au fost suportate de hotelieri", a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea