Financiar

#eliminare #guvern #calin popescu tariceanu #taxa auto

Tariceanu infirma: Taxa auto nu va fi eliminata

second hand nu ar fi crescut, este de parere premierul.

"Infirm acest lucru. Pana la 1 iulie anul asta am avut o taxa numai pentru masinile vechi. Comisia Europeana a impus unele reguli de libera competitie in baza carora am introdus o taxa auto si pentru masinile vechi si pentru cele noi", a explicat Calin Popescu Tariceanu.

"Am pledat la momentul respectiv foarte mult pentru a se intelge ca eliminarea taxei pentru masinile vechi nu va face decat sa duca la situatia de astazi de la Dacia. Si anume la pierderea locurilor de munca", a amintit seful Guvernului.

Potrivit primului ministru, adevarata problema privind productia autohtona de masini este ca "introducem in tara in mod second hand . Este vorba de partea gri a economiei. Nu se platesc taxe, nu se fac locuri de munca", a adaugat Tariceanu.

Potrivit unor surse guvernamentale, una din masurile Guvernului impotriva crizei ar fi eliminarea taxei auto pentru vehiculele noi, insa premierul Tariceanu a infirmat aceasta informatie la Antena 3. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea