Financiar

#tranzactii #investitii #raport #proiecte imobiliare

Studiu: 2013 reprezinta anul perfect pentru achizitii imobiliare

Increderea investitorilor imobiliari in economia Romaniei a crescut la sfarsitul anului trecut, fapt ce a dus la inceperea unor tranzactii in acest domeniu, potrivit unui raport al companiei de consultanta Jones Lang LaSalle.

Raportul arata ca 2013 reprezinta momentul perfect pentru a achizitiona in mod strategic cele mai bune proiecte imobiliare. Aceste achizitii trebuie facute tinand cont de o mai buna evaluare a produselor imobiliare si luand in calcul competitia slaba intre fondurile de investitii ce isi desfasoara activitatea pe piata autohtona.

"Sfarsitul anului a fost marcat de o crestere a increderii in fundamentele economice ale Romaniei, o perceptie pozitiva de tara care a marcat revenirea interesului si demararea unor importante tranzactii care se afla in faza avansata de negociere. Interesul investitorilor este concentrat pe produsele prime, investitiile cu produse secundare sau din zone noncentrale fiind foarte limitate", se arata in document.

Sursa foto: digi24.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea