Financiar

#tineri #afaceri #bani nerambursabili #stat

Statul da bani nerambursabili tinerilor care-si deschid o afacere

Statul intentioneaza sa sprijine tinerii care isi deschid o afacere, un asemenea ajutor banesc putand ajunge si la 10.000 de euro, scrie realitatea.net. Potrivit premierului Emil Boc, banii nu vor fi rambursabili.

La acest act normativ se lucreaza inca din luna martie, el urmand sa fie aprobat in urmatoarea sedinta de Guvern.

"Vom adopta in sedinta urmatoare un act normativ pentru sprijinirea tinerilor care fac firme. Tinerii pana in 35 de ani vor beneficia din partea statului de ajutor financiar in urmatoarele forme: pe de o parte prin garantii de stat pentru obtinerea de credite pentru dezvoltarea afacerii si pe de alta parte ajutor de stat nerambursabil pentru dezvoltarea afacerii, dar nu mai mult de 10.000 de euro", a declarat premierul Emil Boc.

, consilierul primului ministru, estimeaza ca pentru acest program se va aloca o suma care nu va depasi euro : "Pentru acest an, avand in vedere ca suntem in ultimul trimestru, noi credem ca nu se vor putea aloca mai mult de un milion de euro in acesti ani, banii sunt disponibili la Ministerul Economiei. Sunt programe unde nu s-au cheltuit banii integral si vor fi realocati pe acest proiect".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea