Financiar

#sorin blejnar #demisie sorin blejnar #anaf #sefia ANAF

Sorin Blejnar a fost revocat de la sefia ANAF

Sorin Blejnar a fost revocat marti din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acesta fiind inlocuit cu Serban Pop.

"Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu a semnat astazi, 17 aprilie 2012, decizia de revocare a domnului Sorin Blejnar din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Tot astazi, primul-ministru a semnat decizia de numire a domnului Serban Pop in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Deciziile intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Serban Pop a ocupat postul de vicepresedinte ANAF in perioada in care Guvernul era condus de Calin Popescu Tariceanu si a fost schimbat prin decizie a premierului Emil Boc, in ianuarie 2009.

Pe de alta parte, Blejnar spune ca si-a dat demisia in urma cu doua luni. "Mi-am inaintat demisia, acum doua luni de zile, a fost un gest de onoare pe care nu-l regret si l-as mai face odata. Nu m-am gandit sa mai raman in functie", a afirmat ulterior Blejnar.

Acesta a sustinut ca a aflat despre revocare atunci cand a vazut discursul purtatorului de cuvant al Guvernului, care a anuntat acest lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea