Financiar

#wizz air #rezervari wizz air #bilete de avion wizz air

Sistemul de rezervari al companiei Wizz Air, suspendat in perioada 22 -24 iunie

Sistemul de rezervari si site-ul operatorului aerian low-cost Wizz Air nu vor fi disponibile in intervalul vineri, 22 iunie - duminica, 24 iunie, ora 17.00, din cauza unor lucrari de mentenanta, anunta compania.

Pasagerii care vor calatori in weekend-ul 22-24 iunie trebuie sa se asigure ca si-au efectuat check-in-ul online si ca si-au printat tichetul de imbarcare si itinerariul inainte de a pleca spre aeroport. Toate schimbarile, noile rezervari si check-in-ul online nu vor fi disponibile pe wizzair.com pe parcursul week-end-ului, se mentioneaza intr-un comunicat al Wizz Air.

"Daca veti calatori in acest weekend va rugam sa va efectuati check-in-ul online si sa printati tichetul de imbarcare pana vineri la pranz (22 iunie). Echipa Wizz Air depune eforturi pentru a restabili buna functionare a wizzair.com", a declarat Daniel De Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Sursa: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea