Financiar

# publicare anunt # anunt online #anunt

Sfaturi de care sa tii cont pentru publicarea unui anunt online

Societatea din ziua de azi ne impune un anumit stil de viata si o adaptare la tehnologia care este pe piata. Utilizarea unui telefon si a unui calculator este o necesitate pentru multe persoane, de aceea foarte multe actiuni se efectueaza acum prin mediul virtual. Un exemplu elocvent pentru interventia evolutiei tehnologice si industriale asupra omului este chiar negotul. Acesta era practicat intr-un mediu fizic, neutru, in piete publice sau in spatii dedicate acestui tip de activitate. Astazi insa, totul s-a schimbat si s-a ajuns la platforme online, dedicate unor astfel de tranzactii.

Platformele online de anunturi sunt populare in randul majoritatii persoanelor, datorita multitudinii de obiecte si servicii care se pot gasi, la preturi avantajoase. Incepand de la electrocasnice, imobiliare, piese de arta si pana la masini, bijuterii, computere si servicii la domiciliu sau anunturi de angajare.

O singura platforma poate oferi la nivel national toate informatiile necesare in materie de mica publicitate. Astfel, un site de anunturi ofera tuturor oamenilor posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru un oras, judet anume sau la nivel national.

Care sunt avantajele?

  • Aceste site-uri sunt extrem de intuitive si ajuta nu numai cumparatorul, dar si vanzatorul sa promoveze anuntul, sa il adauge intr-o categorie care se pliaza pe profilul sau si sa ii pune pe vanzatori in legatura directa cu potentialii cumparatori.
  • Se pot pune in vanzare produse second hand, si nu in special haine, ci produse precum masini, calculatoare, laptopuri si multe altele. In primul rand, pretul este mult mai avantajos la un produs folosit deja, fata de unul abia achizitionat.
  • Se pot gasi chiar produse foarte performante, nu cu multi ani vechime, la un sfert din pretul cu care este vandut ca nou pe piata. Aceste produse se aseamana cu cele resigilate puse in vanzare de catre magazinele online, insa pretul de achizitie este mult mai mare. De asemenea, exista si cazuri in care chiar marile magazine pot posta anunturi online pe site-urile special dedicate si astfel oamenii pot achizitiona un produs resigilat la unul de pret second hand.

Ce trebuie sa avem in vedere cand postam un anunt:

  • Este foarte important continutul sau, pentru a avea sanse mai mari de a efectua o vanzare. In primul rand, prezenta fotografiilor este foarte importanta.
  • Anunturile cu fotografii au sanse de 12 ori mai mari de a fi observate de catre cumparatori, fata de cele fara poze.
  • De asemenea, este important ca pozele sa fie de calitate buna, sa prezinte produsul in toate unghiurile sale si sa fie la o rezolutie buna.
  • Un alt aspect de luat in calcul in momentul postarii anuntului va fi titlul sau. Acesta trebuie neaparat sa includa tipul produsului, modelul sau si brandul sau marca din care face parte, pentru ca oamenii sa il poata recunoaste repede si usor inainte de a intra pe pagina principala a anuntului.

Un site de anunturi si publicatii online este https://www.micapublicitate.ro/ unde se pot gasi anunturi diverse, produse de calitate si tranzactiile facute cu incredere si rapiditate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea