Financiar

#datorii #banci #dobanzi #credite #ilie serbanescu #banca.

Serbanescu: Bancile arunca povara datoriilor pe umerii romanilor

Bancile si alte institutii economico-financiare nu vor sa plateasca datoria uriasa a natiunilor, desi exista din vina lor, asa ca arunca aceasta povara pe umerii cetatenilor, considera analistul .

"Nu cred in caderea euro , consider ca aceste presiuni sunt puse in capul populatiei, ca datoria sa nu fie platita de banci si de altii din sistemul financiar-bancar, care au transformat economia intr-un cazino de facut speculatii", a afirmat Serbanescu.

El a mai precizat ca masurile drastice de austeritate pe care le-a luat Romania au reprezentat un experiment esuat, economia scazand si mai mult, in timp ce datoriile cresc in continuare, complicand extrem de mult rezolvarea crizei datoriei.

"Nu mai exista capitalism. De ce sa platim noi pentru greselile altora?", se intreaba analistul.

Serbanescu considera ca cea mai buna optiune pentru romani este ca acestia sa-si plaseze in mod egal banii in euro, dolari si lei, pentru ca investitia lor sa fie sigura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea