Financiar

#romania #afumati #Chinatown

Se deschide primul Chinatown din Romania si cel mai mare din Europa

Un minioras de tip Chinatown se va deschide, in 19 iulie, in localitatea ilfoveana Afumati , situata la 16 km de Bucuresti, investitia fiind 100% chinezeasca. Vor exista magazine, depozite, birouri si locuinte cu specific chinezesc pe un spatiu de 40 de hectare.

Maine, in 19 iulie, se va inaugura cel mai mare complex de tip Chinatown din Europa, situat in comuna Afumati, la 16 km de Bucuresti, potrivit realitatea.net.

Rezultatul unei investitii de 150 de milioane de euro realizata de catre 19 oameni de afaceri chinezi, complexul de la Afumati va reprezenta, alaturi de deja consacrata zona Dragonul Rosu din Colentina, principalul centru de desfacere a marfurilor chinezesti din sud-estul Europei.

Suprafata totala a complexului este de 40 de hectare. Pe aceasta suprafata sunt amplasate 3.275 de spatii comerciale , 1.380 depozite logistice, la care se mai adauga cafenele, restaurante, cazinouri, banci sau gradinite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea