Financiar

#criza gazului #sursa alternativa combustibil

SC Termica Vaslui nu are pacura si nici bani pentru achizitionare

Conducerea SC Termica SA Vaslui sustine ca nu dispune de sursa alternativa de combustibil , in cazul intreruperii furnizarii gazului, pentru cele aproximativ 3.700 de apartamente racordate la sistemul centralizat, transmite corespodnentul NewsIn.

Potrivit directorului SC Termica SA Vaslui, Danut Rascanu, societatea nu are pe stoc pacura si nu are nici resursele financiare necesare achizitionarii combustibilului.

"Am primit o avertizare de la SC Gaz Est SA Vaslui, sa cautam o sursa alternativa de combustibil, in cazul in care se va limita furnizarea gazului. Din pacate, nu avem niciun strop de pacura pe stoc, ba mai mult, aceasta este mult mai scumpa decat gazul", a declarat Rascanu.

"Nu mai spunem ca operatiunea de repunere in functiune a cazanelor de pacura este destul de costisitoare, dificila si de durata. Dureaza cateva zile ca pacura sa fie incalzita..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea